Tvfelgyelet, biztonsgtechnika, rzsvdelem, jrrszolglat

- TeleGard s TeleYard a SECURET Biztonsgvdelemtl
SECURET Biztonsgvdelem

Õrzésvédelem

Õrzés

SECURET biztonságvédelmi csoport õrzésvédelmi szolgáltatásai lényegében lefedik a klasszikus õrzõ-védõ tevékenységeket:

  • objektumvédelem
  • komplex rendészeti szolgáltatások
  • portaszolgálat
  • kutyás õrzés
  • járõrszolgálat

A kivételes alapfelkészültséggel rendelkezõ, jó megjelenésû gardok, biztonsági felügyelõk az adott feladatnak megfelelõ speciális képességekkel rendelkeznek, önvédelmi-küzdõ sportágakban jártassággal, idegen nyelvismerettel és önvédelmi lõfegyver-használati engedéllyel.
SECURET biztonsági felügyelõk fényképes kitûzõ igazolvánnyal ellátva; civilben vagy a feladathoz illeszkedõ (a megrendelõvel egyeztetett) formaruhában látják el feladatukat.

Társasági formaruha

Társasági FormaruhaAz itt bemutatásra kerülõ társasági formaruhákat viselik biztonsági õreink komplex rendészeti szolgáltatások ellátásakor; portaszolgálati és recepciós feladatok végzése során, kiállítások, rendezvények biztosításakor, hostess feladatok ellátása során, valamint pénz- és értékszállításkor.
A formaruha kialakítása során a fõ hangsúlyt a diszkrét, elegáns megjelenésre helyeztük. E formaruha típusnak több változata is használatos, így lehetõség nyílik az adott feladatnak, helyszínnek megfelelõt úgy kiválasztani, hogy az a megrendelõ ízlésének, kívánalmainak is eleget tegyen. A társasági formaruha fekete nadrágból ill. szoknyából, fehér ingbõl ill. blúzból áll, amelyhez kívánság szerint a férfiak és a hölgyek szürke mellényt vagy pulóvert, férfiak zöld dzsekit, a hölgyek pedig zöld blézert viselnek. A férfiaknál az öltözék szürke nyakkendõvel egészül ki.

Gyakorló formaruha

Gyakorló FormaruhaGyakorló formaruhában látják el biztonsági õreink a telephelyek õrzésvédelmi feladatait (fegyveres és / vagy kutyás õrzés) és a járõr szolgálatot. A formaruha jelenleg használatos formáját az elvégzendõ feladat határozza meg, amelynél a legfontosabb szempont a mozgást, futást, esetleges fegyverhasználatot nem gátló öltözék kialakítása volt. E formaruhatípus fekete "surranóból", fekete vászonnadrágból és ingbõl, sárga SECURET feliratú fekete ingblúzból és télen fekete dzsekibõl áll, melyen szintén sárga SECURET felirat található.


 

Járõrözés

Nyaralás, több napos elutazás esetén, vagy építkezések, különlegesen veszélyeztetett lakókörzetek kedvelt õrzési formája a járõrözés. Statisztikai adatok bizonyítják azt a könnyen belátható tényt, hogy azon a területen, ahol rendszeres járõrözési felügyelet van, ott az erõszakos jellegû, valamint a vagyon elleni bûncselekmények lényegében megszûnnek.

A járõrözésre vonatkozó megbízás keretében a védett létesítmény egy (vagy több) külsõ pontjára DÍJMENTESEN egy chipet szerelünk fel. A gépkocsis járõr a megbízás szerinti gyakorisággal, de változó idõpontokban a védett létesítménynél kiszáll a gépkocsiból, körüljárja a védett objektum közvetlen környezetét, és a nála lévõ járõrellenõrzõ eszközt hozzáérinti a chiphez. Ezzel rögzíti a helyszínt és az idõpontot, aminek a segítségével ügyfelünk az általa megjelölt idõszakonként egy számítógépes listát kap a járõrözésrõl. A járõrözés díja a folyamatos õrzés költségeinek a töredéke. A díjat az õrzési pont elhelyezkedése határozza meg. TeleGard szerzõdéssel rendelkezõ ügyfeleinknek kedvezményes tarifákat alkalmazunk.

Építkezés esetén, ha félti a drágán megvásárolt építõanyagot, ha elutazik, és aggódik értékeiért, ha a biztonságérzete õrzést kíván, de annak költségét túl magasnak tartja, minden ilyen esetben kérjen járõrözést!

További információk, szerzõdési feltételek, tarifák itt!  

Amennyiben brmelyik szolgltatsunk felkeltette rdekldst, krjk tltse ki ezt a kis krdvet, majd kldje el hozznk!
Forduljon hozznk bizalommal.
KRJEN AJNLATOT!

Tvfelgyelet • Biztonsgtechnika • rzsvdelem • Jrrszolglat

© SECURET Biztonsgvdelem • Honlapkszts

A Securet.hu honlap tartalma, illetve oldalainak brmilyen alkoteleme csak elzetes rsbeli engedllyel hasznlhat fel.

Hirdetmnyek