Távfelügyelet, biztonságtechnika, őrzésvédelem, járőrszolgálat

- TeleGard és TeleYard a SECURET Biztonságvédelemtől
SECURET Biztonságvédelem

Biztonságtechnika

Biztonságtechnikai rendszerek kiépítése, javítása, karbantartása

Biztonságtechnikai (riasztó-, videómegfigyelõ és rögzítõ-, és egyéb) rendszerek tervezése, kiépítése díjmentes helyszíni felmérés, vagy az irdánkba eljuttatott alaprajz-vázlat alapján készített írásos árajánlat alapján történik.

kártyával rendelkezõk az általunk telepített biztonságtechniaki rendszer áraiból jelentõs díjkedvezményben részesülnek. Ennek mértéke:

 • amennyiben a biztonsági rendszer távfelügyeletére is szerzõdést kötünk, úgy 15%,

 • ha a rendszer nem kerül a távfelügyeletünkbe bekapcsolásra, úgy a kedvezmény 10%

Az általunk telepített, vagy mûszaki felügyeletre átvett biztonságtechnikai rendszerek folyamatos mûködõképességérõl

 • karbantartási szerzõdés (kedvezõ árak, egy munkanapon belüli teljesítés, havi átalánydíj) alapján, vagy 

 • eseti megrendelés keretében (kiszállási díj 8.000.-Ft/alkalom+ÁFA, rezsiróradíj 3500.-Ft/óra/fõ+ÁFA)

gondoskodunk.

Hibabejelentés a nap 24 órájában: +36 1 226-4049
 

Behatolásjelzõ rendszerek

Lakások, irodák, üzletek riasztórendszerei különbözõ kiépítettségben, MABISZ minõsítésû eszközökkel.  Az általunk telepítettvagyonvédelmi berendezések a csúcstechnológiát képviselik a mai biztonságtechnikai piacon.

A riasztórendszer részei:

 • Központ, mely a rendszer fõ része, fogadja és továbbítja az érzékelõk jelzéseit, kommunikál a felügyeleti rendszerrel, fajtája a rendszer méretétõl függ;

 • Kezelõegység, ami lehet LED vagy LCD kijelzõs, a rendszer mûködtetésére szolgál;

 • Érzékelõk vezetékes és vezeték nélküli kivitelben, mozgás-, nyitás-, üvegtörés-, füstérzékelõ, számuk a védendõ objektum adottságaitól függ;

 • hang- és fényjelzõ, kül- és beltéri kivitelben, riasztás esetén mûködésbe lépve informálják a környezetet;

 • Egyéb eszközök, többek között GPRS, GSM kommunikátorok, pánikkapcsolók, stb.


Beléptetõ rendszerek

Kínáljuk a kódos, mágneskártyás, közelítõkártyás vagy ujjlenyomat-azonosító eszközöket, az egyszerû beléptetéstõl a regisztrált, naplózott munkaidõ-nyilvántartó rendszerekig széles szolgáltatási skálán.

A SECURET által telepített beléptetõ rendszerek segítségével a rendszer felhasználói kártyával, kóddal vagy ujjlenyomat-azonosítás segítségével nyithatnak ajtókat, regisztrálhatják ki- és belépésüket. A beléptetõ-rendszerek a legegyszerûbb egyajtós kiépítéstõl az összes belépési pontot vezérlõ multi-rendszerekig terjedhetnek.

Belépési azonosításra a

 • kártyaolvasók és billentyûzetek
 • ujjlenyomat- és biotermikus azonosítók, valamint
 • gépjármû azonosító rendszerek

szolgálnak.
 

Videórendszerek


Az egy kamera - egy monitor összeállítású bolti kis rendszerektõl az optikai hálózaton mûködõ térfigyelõ rendszerekig, analóg és digitális képrögzítéssel a videó megfigyelõ- és rögzítõ kínálatunk rendkívül széles. Az Ön igénye szerinti a rejtett kamerás kép- és hangrögzítõ berendezéseket - a Megrendelõ felhasználói felelõssége mellett - különleges diszkrécióval kivitelezzük.

Tartózkodjék Ön a világ bármelyik pontján, könnyedén szemmeltarthatja értékeit! Az irodájába, mûhelyébe vagy lakásába általunk szerelt kamerák képeit az interneten,   bárhonnan nézheti. Adatait hozzáférési kód védi.

A SECURET által telepített megfigyelõ rendszerek a középkategóriás analóg rendszerektõl egészen a professzionális digitális rendszerekig terjednek. 
Temékkínálatunkban megtalálhatóak a rögzítõ eszközök különbözõ fajtái: távoli hozzáférést biztosító önálló számítógép alapú digitális rögzítõk, képléptetõk, multiplexerek, monitorok, valamint a kameraoldali eszközök széles választéka: miniatûr panelkamerák, fekete/fehér és színes ipari kamerák, beltéri dome kamerák, kültéri rendszerek, kamera vezérlõ rendszerek, optikák. (Az alábbi képek mindössze illusztrációk!)
 

Bármilyen biztonságtechnikai berendezés megvalósításán gondolkozik, kérje JAVASLATAINKAT és AJÁNLATUNKAT!

BESZÉLJÜK MEG! AZ NEM KERÜL ÖNNEK SEMMIBE!

Amennyiben bármelyik szolgáltatásunk felkeltette érdeklõdését, kérjük töltse ki ezt a kis kérdõívet, majd küldje el hozzánk!
Forduljon hozzánk bizalommal.
KÉRJEN AJÁNLATOT!

Távfelügyelet • Biztonságtechnika • Õrzésvédelem • Járõrszolgálat

© SECURET Biztonságvédelem • Honlapkészítés

A Securet.hu honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme csak elõzetes írásbeli engedéllyel használható fel.

Hirdetmények