Távfelügyelet, biztonságtechnika, őrzésvédelem, járőrszolgálat

- TeleGard és TeleYard a SECURET Biztonságvédelemtől
SECURET Biztonságvédelem

Járõrszolgálat

A járõrszolgálat kezdetben a távfelügyeleti ügyfelek részére kiegészítõ szolgáltatásként került bevezetésre, mára azonban már akkora a keresettsége, hogy szinte önálló üzletággá nõtte ki magát.

Ennek oka egyrészt a fajlagosan kedvezõ ár, valamint a rugalmasság. Az igénybevétel idõtartama, a megrendelés és lemondás viszonylag egyszerû ügymenetébõl adódóan e szolgáltatás nemcsak tartósan, hanem csak bizonyos idõszakonként, akár pár napra is igénybe vehetõ. Több ügyfelünk egy-egy hosszú-hétvégi családi kiruccanás, vagy egyhetes-kéthetes nyaralás esetén veszi igénybe járõrszolgálatunkat, de van olyan építési vállalkozó partnerünk is, aki akkor veszi igénybe a járõrszolgálatot, ha az építési területre nagyobb értékû, és könnyen mozdítható eszközöket szállítanak. Emellett természetesen számos ügyfelünk folyamatosan, naponta többször igényli a járõrszolgálatot.

A szolgáltatás keresettsége és kedveltsége miatt a járõrszolgáltatás bõvítésének csak a kapacitásaink szabnak határt. A rendkívül kedvezõnek számító

400.-Ft/alkalom 

mértékû - az ÁFA-t is tartalmazó - tarifát Kelenvölgy területén, valamint Budafok egyes részein tudjuk alkalmazni.

Kérjük szíveskedjék tanulmányozni a járõrözési szerzõdést. Megrendelés esetén a szerzõdést kinyomtatva, érelemszerûen kitöltve kérjük legkésõbb az igényelt kezdõ idõpont elõtti munkanapon irodánkba bejuttatni, ahol egyúttal a szolgáltatás dija is befizethetõ.

Amennyiben bármelyik szolgáltatásunk felkeltette érdeklõdését, kérjük töltse ki ezt a kis kérdõívet, majd küldje el hozzánk!
Forduljon hozzánk bizalommal.
KÉRJEN AJÁNLATOT!

Távfelügyelet • Biztonságtechnika • Õrzésvédelem • Járõrszolgálat

© SECURET Biztonságvédelem • Honlapkészítés

A Securet.hu honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme csak elõzetes írásbeli engedéllyel használható fel.

Hirdetmények