Távfelügyelet, biztonságtechnika, őrzésvédelem, járőrszolgálat

- TeleGard és TeleYard a SECURET Biztonságvédelemtől
SECURET Biztonságvédelem

Õrzésvédelem

Őrzés

SECURET biztonságvédelmi csoport Őrzésvédelmi szolgáltatásai lényegében lefedik a klasszikus Őző-véő tevékenységeket:

  • objektumvédelem
  • komplex rendészeti szolgáltatások
  • portaszolgálat
  • kutyás őrzés
  • járőrszolgálat

A kivételes alapfelkészültséggel rendelkező, jó megjelenésű gardok, biztonsági felügyelők az adott feladatnak megfelelő speciális képességekkel rendelkeznek, önvédelmi-küzdő sportágakban jártassággal, idegen nyelvismerettel és önvédelmi lőfegyver-használati engedéllyel.
SECURET biztonsági felügyelők fényképes kitűző igazolvánnyal ellátva; civilben vagy a feladathoz illeszkedő (a megrendelővel egyeztetett) formaruhában látják el feladatukat.

Társasági formaruha

Társasági FormaruhaAz itt bemutatásra kerülő társasági formaruhákat viselik biztonsági őreink komplex rendészeti szolgáltatások ellátásakor; portaszolgálati és recepciós feladatok végzése során, kiállítások, rendezvények biztosításakor, hostess feladatok ellátása során, valamint pénz- és értékszállításkor.
A formaruha kialakítása során a fő hangsúlyt a diszkrét, elegáns megjelenésre helyeztük. E formaruha típusnak több változata is használatos, így lehetőség nyílik az adott feladatnak, helyszínnek megfelelőt úgy kiválasztani, hogy az a megrendelő ízlésének, kívánalmainak is eleget tegyen. A társasági formaruha fekete nadrágból ill. szoknyából, fehér ingből ill. blúzból áll, amelyhez kívánság szerint a férfiak és a hölgyek szürke mellényt vagy pulóvert, férfiak zöld dzsekit, a hölgyek pedig zöld blézert viselnek. A férfiaknál az öltözék szürke nyakkendővel egészül ki.

Gyakorló formaruha

Gyakorló FormaruhaGyakorló formaruhában látják el biztonsági őreink a telephelyek őrzésvédelmi feladatait (fegyveres és / vagy kutyás őrzés) és a járőr szolgálatot. A formaruha jelenleg használatos formáját az elvégzendő feladat határozza meg, amelynél a legfontosabb szempont a mozgást, futást, esetleges fegyverhasználatot nem gátló öltözék kialakítása volt. E formaruhatípus fekete "surranóból", fekete vászonnadrágból és ingből, sárga SECURET feliratú fekete ingblúzból és télen fekete dzsekiből áll, melyen szintén sárga SECURET felirat található.


 

Járőrözés

Nyaralás, több napos elutazás esetén, vagy építkezések, különlegesen veszélyeztetett lakókörzetek kedvelt őrzési formája a járőrözés. Statisztikai adatok bizonyítják azt a könnyen belátható tényt, hogy azon a területen, ahol rendszeres járőrözési felügyelet van, ott az erőszakos jellegű, valamint a vagyon elleni bűncselekmények lényegében megszűnnek.

A járőrözésre vonatkozó megbízás keretében a védett létesítmény egy (vagy több) külső pontjára DÍJMENTESEN egy chipet szerelünk fel. A gépkocsis járőr a megbízás szerinti gyakorisággal, de változó idĂľpontokban a védett létesítménynél kiszáll a gépkocsiból, körüljárja a védett objektum közvetlen környezetét, és a nála lévő járőrellenőrző eszközt hozzáérinti a chiphez. Ezzel rögzíti a helyszínt és az időpontot, aminek a segítségével ügyfelünk az általa megjelölt időszakonként egy számítógépes listát kap a járőrözésrĂľl. A járĂľrözés díja a folyamatos őrzés költségeinek a töredéke. A díjat az őrzési pont elhelyezkedése határozza meg. TeleGard szerződéssel rendelkező ügyfeleinknek kedvezményes tarifákat alkalmazunk.

Építkezés esetén, ha félti a drágán megvásárolt építőanyagot, ha elutazik, és aggódik értékeiért, ha a biztonságérzete őrzést kíván, de annak költségét túl magasnak tartja, minden ilyen esetben kérjen járőrözést!

További információk, szerződési feltételek, tarifák itt!  

Amennyiben bármelyik szolgáltatásunk felkeltette érdeklõdését, kérjük töltse ki ezt a kis kérdõívet, majd küldje el hozzánk!
Forduljon hozzánk bizalommal.
KÉRJEN AJÁNLATOT!

Távfelügyelet • Biztonságtechnika • Õrzésvédelem • Járõrszolgálat

© SECURET Biztonságvédelem • Honlapkészítés

A Securet.hu honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme csak elõzetes írásbeli engedéllyel használható fel.

Hirdetmények