Távfelügyelet, biztonságtechnika, őrzésvédelem, járőrszolgálat

- TeleGard és TeleYard a SECURET Biztonságvédelemtől
SECURET Biztonságvédelem

Távfelügyelet

Diszpécser-központ

A SECURET által mûködtetett diszpécser-központ 24 órán keresztül fogadja az ügyfelek riasztórendszereinek jelzéseit és a szerzõdés szerint intézkedik azokra. A beérkezett jelzésekre történõ reagálás különbözteti meg egymástól a két távfelügyeleti alapszolgáltatást, a TeleGard és a TeleYard távfelügyeletet.

Alaphelyzetben a jelzések a közismert vezetékes telefonhálózaton áramlanak az ügyfél riasztórendszere és a SECURET diszpécserközpont között, melynek költségeit az ügyfél közvetlenül a telefonszolgáltatónak fizeti. Ez havonta, vezetékes telefonvonalat feltételezve, a használattól és a választott díjszabástól függõen 1.500 Ft - 2.500 Ft között alakul.
 

SECURET-GPRS szolgáltatás

A magasabb szintû biztonságot igénylõ ügyfeleinknek, vagy akik nem kívánnak vezetékes telefonszolgáltatást, azoknak ajánljuk aSECURET-GPRS szolgáltatást, amely nem igényel vezetékes kapcsolatot, tehát a vezeték elvágásával a rendszer nem szabotálható. Bármilyen mûszaki hiba 10-60 percen belül kiderül, mert ennél a rendszernél ilyen idõközönként történik életjel-lekérés. A szolgáltatás másik specialitása az, hogy a kommunikáció költségeit nem a távközlési szolgáltató, hanem társaságunk szedi be a várható havi adatforgalom alapján meghatározott átalányként.
 

kártyával rendelkezõknek jelentõs kedvezmények!

SECURET-GPRS aktuális tarifáit, és a szolgáltatási szerzõdés-kiegészítést itt tekintheti meg.


 

TeleGard távfelügyelet

E szolgáltatás keretében ügyfeleink riasztórendszerének betörés- vagy pánikjelzése esetén gépkocsizó járõreink valamelyike azonnal elindul a helyszínre, és a szükséges intézkedést megteszi. Ezzel egyidõben diszpécserünk az ügyfelet távbeszélõn értesíti az eseményrõl.

A szolgáltatási terület földrajzilag csak annyiban kötött, hogy vagy a saját járõrszolgálatunk látja el a feladatot, vagy pedig közremûködõ járõrszolgálatot veszünk igénybe. Természetesen a közremûködõk tevékenységéért társaságunk felel.  A tarifák is illeszkednek a földrajzi elhelyezkedéshez és a védett objektum méretéhez, a riasztóval való lefedettséghez. A járõrszolgálatunkat mindig úgy szervezzük, hogy az egy járõr által ellátott ügyfélszám átlagosan ne haladhassa meg azt az egyidejû bejelzések esélyének a statisztikai értékét (ha ilyen mégis elõfordul, úgy a közelben lévõ többi járõr tud besegíteni).

TeleGard távfelügyelet aktuális tarifáit és a szerzõdési feltételeket itt tekintheti meg, ahonnan a megrendelés nyomtatványt is letöltheti.

ÉRDEKLÕDJÖN TOVÁBBI RÉSZLETEKRÕL!
 

TeleYardtávfelügyelet

E szolgáltatásunk keretében az ügyfél riasztórendszerének jelzéseirõl távbeszélõn értesítjük a szerzõdésben megjelölt személyt és intézményt (pl. rendõrség, tûzoltóság stb.)

TeleYard kiegészítõ szolgáltatás keretében az ügyfél telefonos külön megrendelésére gépkocsis járõrünk a helyszínre vonul, és a szükséges intézkedést megteszi.

A szolgáltatás földrajzi kötöttség nélkül, bármely területen igénybe vehetõ.

TeleYard távfelügyelet aktuális tarifáit és a szerzõdési feltételeket itt tekintheti meg, ahonnan a megrendelés nyomtatványt is letöltheti.

ÉRDEKLÕDJÖN TOVÁBBI RÉSZLETEKRÕL!

Amennyiben bármelyik szolgáltatásunk felkeltette érdeklõdését, kérjük töltse ki ezt a kis kérdõívet, majd küldje el hozzánk!
Forduljon hozzánk bizalommal.
KÉRJEN AJÁNLATOT!

Távfelügyelet • Biztonságtechnika • Õrzésvédelem • Járõrszolgálat

© SECURET Biztonságvédelem • Honlapkészítés

A Securet.hu honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme csak elõzetes írásbeli engedéllyel használható fel.

Hirdetmények